Camping

ZEER UNIEK. Kleine camping gelegen midden in het centrum van het Noord-Drentsche esdorp Norg.

De camping is gelegen achter een eeuwenoude Saksische boerderij uit 1756. De camping bestaat uit twee aaneengesloten met houtwallen omzoomde veldjes midden in het dorp. Er zijn mooie grasplaatsen, waar u uw auto naast de caravan of tent kunt plaatsen.

Ideaal voor rustzoekers en fietsers.

Ligging

Camping “Centrum” ligt midden in het dorp, enige minuten lopen naar de winkels, restaurants en andere voorzieningen. Op 300 meter is het overdekte zwembad en de tennisbanen. Uitgebreide wandel en fietsroutes in de omgeving en door het esdorp Norg met zijn eeuwenoude boerderijen, huizen, houtwallen en de Brink met de Margarethakerk uit de 12 eeuw. Een bezoek aan Veenhuizen met het gevangenismuseum en de galerie “Zunneschien” met de theetuin is zeer de moeite waard.

Vanuit de camping zijn Assen en Groningen via mooie routes per fiets uitstekend te bereiken. Ook kunt u schitterende fietstochten maken via het Paterswoldsemeer en het Zuidlaardermeer. Steenbergen met de hunebedden en Roden liggen op 8 km afstand

Faciliteiten

Alle sanitaire voorzieningen zijn aanwezig. De (elektrische) fietsen kunnen in afsluitbare schuur gestald worden met een elektrische aansluiting.

Laatste nieuws:

De gehele camping is sinds vorig jaar gemoderniseerd met nieuw toiletgebouw, afwasplaatsen en stortplaats chemisch toilet.

Tevens zijn alle voorziening zoals WIFI en gebruik douches inclusief bij het campingtarief.

Kabeltelevisie tegen 1,= per dag, zie verder onze site.

Diverse wandel en fietsroutes zijn op de camping verkrijgbaar.

Contact

Camping Het Centrum
Eenerstraat 5
9331 HA Norg

Kor en Marijanne Bakker-Vos

Telefoon: 0592 – 61 33 78
Mobiel: 06 – 421 55 425

Email: info@campingnorg.nl
Website: www.campingnorg.nl

Reserveren

Via onderstaand formulier kunt u alvast reserveren bij Camping Het Centrum. Er zal zo snel mogelijk contact met u worden opgenomen.

U wilt komen met: (verplicht)
TentVouwwagenCaravanCamperAnders

Aankomstdatum:

Vertrekdatum: