Camping

Vakantieboerderij Erve Hesselink is een voormalige boerderij 3 km ten noordoosten van Winterswijk. De doelgroep is een leeftijdsgroep van 40-plus. Rust, ruimte en natuur zijn de sterke punten van Erve Hesselink.

Ligging

De ligging is landelijk tegen de bossen van het Dottinkrade aan in de buurschap Winterswijk Huppel. Het uitzicht is met ruim zicht over de landerijen Op afstand van 50 tot enkele honderden meters liggen de bossen.

Op 3 km afstand ligt het toeristische dorp en regionaal winkelcentrum Winterswijk dat elke week vele Duitse gasten trekt. Het stadje Vreden ligt op 4 km afstand.

Faciliteiten

Erve Hesselink heeft goed verzorgd sanitair. Wifi is overal op de camping goed te ontvangen, ook in de caravan is de ontvangst goed. De kampeerplaatsen zijn ruim opgezet en de auto kan bij de caravan of tent geparkeerd worden zonder dat er langs elkaar gereden hoeft te worden.

Dagelijkse losse verkoop van De Telegraaf. Centrifuge en wasmachine zijn beschikbaar. Een huiselijk ingericht recreatiekamer met grootbeeld TV is aanwezig voor onze gasten.

Contact

Voor meer informatie ga naar www.ervehesselink.nl.

Telefonisch zijn we bereikbaar op nummer 0543-562410.

Bezoek ons vrijblijvend: Erve Hesselink, Walienseweg 32, 7105 CD Winterswijk Huppel.

Reserveren

Via onderstaand formulier kunt u alvast reserveren bij Erve Hesselink. Er zal zo snel mogelijk contact met u worden opgenomen.

U wilt komen met: (verplicht)
TentVouwwagenCaravanCamperAnders

Aankomstdatum:

Vertrekdatum:

IMG_0475IMG_0418 luchtfoto-va-zuiden Erve-Hesselink-vijver-plek-2