Camping

Minicamping “Lutjekossink” is gericht op kampeerders die een warm hart toedragen aan rust, ruimte en natuur. Met een eigen plekje in het groen wordt u wakker, echt in volledige stilte. Vanaf de camping zijn vele fiets- en wandeltochten mogelijk door het schitterende Winterswijkse landschap. Tevens zijn er 6 paardenboxen aanwezig om uw eigen paard mee te nemen.

Ligging

Minicamping “Lutjekossink” ligt verscholen temidden van het Winterswijkse coulissenlandschap met vlak om zich heen een schitterende flora en fauna op loopafstand. Veel wandel- en fietsroutes voeren langs onze camping(11 stuks). In de naaste omgeving (3 km) is een grote recreatieplas en Winterswijk is een zeer gezellig stadje om te winkelen etc.

Faciliteiten

Middels 15 ruime plekken die gezellig aangeplant zijn, een ruim sanitairgebouw met bijna geen wachttijden, een grote voorraad aan wandel- en fietstochten, natuurwandelingen met de beheerder proberen wij de gasten een waar vakantiegevoel te geven.

Contact

Minicamping en vakantieboerderij “Lutjekossink”

Coen Tenkink
Kremerweg 6
7113 CB Winterswijk

Telefoon: 0543562344

Website: www.lutjekossink.com

Reserveren

Via onderstaand formulier kunt u alvast reserveren bij Mini Camping “Lutjekossink”. Er zal zo snel mogelijk contact met u worden opgenomen.

U wilt komen met: (verplicht)
TentVouwwagenCaravanCamperAnders

Aankomstdatum:

Vertrekdatum: