Camping

Minicamping De Groene Donk ligt nog geen 20 minuten fietsen van de mooie oude binnenstad van Den Bosch, in het buitengebied van Den Dungen. Een heerlijke plek voor natuurliefhebbers en voor cultuurminnende kampeerders. Gastvrij en kleinschalig, met vijf zeer ruime plaatsen. De camping is ook in zijn geheel af te huren voor kleine groepen, ideaal voor bezinningsdagen of het geven van workshops.

Ligging

De camping ligt aan het knooppuntenroutenetwerk. Er zijn hier veel wandel- en fietsroutes. Het is een interessant natuurgebied, en de omgeving heeft een bijzondere geschiedenis. Bij de camping loopt een van de historische wandelingen langs de roemruchte linie van Frederik Hendrik uit 1629.

In de omgeving is een groot aanbod van kunst en cultuur. Informatie over musea, bezienswaardigheden en dagjes uit vind je op onze website, op onze facebookpagina en in de gezellige binnenruimte van De Groene Donk.

Vanaf de camping is het tien minuten lopen naar de Meerse Plas, een natuurlijke zwemvijver met strandje en ligweide. Van Orrikes’ theehuisje is vlakbij en prachtig gelegen aan de dijk.

Faciliteiten

  • We hebben een fijne binnenruimte, met zithoek, boekenplank en compleet ingerichte keuken, inclusief koelkast.
  • Elke kampeerplaats heeft een eigen vuurkorf, in overleg kan onze vuurkuil gebruikt worden.
  • Het sanitair is nieuw gebouwd in 2015, met vloerverwarming.
  • We organiseren regelmatig een aanschuiftafel. Gezellig met andere gasten genieten van de dagmaaltijd, bereid met natuurlijke ingredi├źnten, waar mogelijk van eigen erf. Op verzoek houden we rekening met dieetwensen.

Contact

Welkom! Wij ontvangen je met veel plezier op De Groene Donk!

Clementine en Martien
Minicamping De Groene Donk
Bosscheweg 50
5275 HC DEN DUNGEN

mailadres: info@degroenedonk.nl
telefoon: 06-10752272 / 06-27401505 (na 18 uur)

www.degroenedonk.nl
www.facebook.com/degroenedonk

Reserveren

Via onderstaand formulier kunt u alvast reserveren bij De Groene Donk. Er zal zo snel mogelijk contact met u worden opgenomen.

U wilt komen met: (verplicht)
TentVouwwagenCaravanCamperAnders

Aankomstdatum:

Vertrekdatum:

IMG_0399
IMG_0459
IMG_0450
IMG_0015