Camping

Op onze camping vindt u nog de rust, gemoedelijkheid en gastvrijheid van het Brabantse platteland. Wij hebben 15 ruime plaatsen met elektriciteit (6A) met uitzicht op weiden en bossen en een centrale afwasplaats met koud en warm water en vrij douchen!

Ook hebben wij nog een echte nostalgische Pipowagen en diverse caravans te huur en kunt u bij ons terecht voor heerlijk zelfgemaakt Boerenroomijs, bereid van 100% natuurlijke ingrediënten!!!

Ligging

Mini-camping Uitgerust ligt aan de rand van Brabants grootste natuurgebied “De Maashorst”, waar diverse mooie gemarkeerde wandel- en fietsroutes u door de fraaie bossen, begrazingsgebieden, stuifduinen, heides en nog veel meer natuurschoon voeren.

Vanuit onze camping loopt u rechtstreeks via een eigen pad de bossen van dit natuurgebied in, waar u gezellig met uw kinderen het Kabouterpad kunt volgen of gewoon lekker kunt wandelen.

Faciliteiten

Wij hebben een groot houten speeltoestel met 4 klimtorens en 2 glijbanen midden in een grote zandbak staan, waarin uw kinderen zich uren kunnen vermaken. Ook hebben wij baby- en kinderschommels, een jeu-de-boules-baan en een dierenweide met kleinvee.

Onder uw begeleiding mogen kinderen ook pony rijden of verzorgen en u zelf mag eens proberen een koe met de hand te melken, als u durft! Verder kunt u bij ons ook fietsen en skelters huren, uw paard en/of caravan stallen en zelfs uw paard mee op vakantie nemen!

Contact

Bent u nieuwsgierig geworden? Kom dan eens een kijkje bij ons nemen en overtuig uzelf!

Graag tot ziens bij

Familie Koenen
Mini-camping Uitgerust
Menzel 32
Nistelrode

Telefoon: 0412-611324
Mobiel: 06-48813910

E-mail: info@minicampinguitgerust.nl

Of kijk alvast eens op onze website www.minicampinguitgerust.nl voor meer informatie, prijzen en foto’s.

Reserveren

Via onderstaand formulier kunt u alvast reserveren bij Minicamping Uitgerust. Er zal zo snel mogelijk contact met u worden opgenomen.

U wilt komen met: (verplicht)
TentVouwwagenCaravanCamperAnders

Aankomstdatum:

Vertrekdatum: