Camping

Kamperen bij de boer is genieten van de rust en de ruimte van het platteland. De camping ligt naast de boerderij en is voorzien van een mooie grasmat.

Wij hebben 15 ruime plaatsen voor campers/caravans/tenten. Onze camping is voorzien van elektriciteit en WiFi.

Ligging

De camping ligt in de kop van Overijssel in het nationaal park Wieden/Weerribben. Houdt u van de natuur dan is een verblijf hier een echte aanrader. Het bekende dorp Giethoorn met zijn bruggen en vaarwegen, is per boot of fiets op 4 km afstand.

Giethoorn
Giethoorn is het best te bekijken vanaf het water. Maak een tochtje met een fluisterboot of stap in één van de rondvaartboten. Ook een kajak of Giethoornse punter of moderne sloep behoren tot de mogelijkheden.

De Wieden
De Wieden, waar Wanneperveen in ligt, vormt samen met het aangrenzende Nationaal Park De Weerribben een groot aaneengesloten waterrijk natuurgebied. Het is een schitterend gebied met door wind en storm gevormde meertjes. Vanuit Wanneperveen kunt u de omgeving gemakkelijk per boot, fiets of te voet verkennen. In de directe omgeving zijn diverse vaar- wandel- en fietsroutes uitgezet die u bijvoorbeeld brengen naar Dwarsgracht, Giethoorn of Jonen.

Informatie over het Nationaal Park de Weerribben/Wieden is verkrijgbaar bij de camping eigenaar.

Faciliteiten

Er is een toiletgebouw met een heren- en damesafdeling. Er zijn 3 toiletten, 2 urinoirs, 2 gratis douches en 4 wasplaatsen met warm en koud water.

Er is een overdekte afwasruimte met (gratis) warm water. Het gebruik van de koelkast en de centrifuge is gratis.

Fietsen kunnen gestald worden in de overdekte fietsenstalling die voorzien is van stroom voor elektrische fietsen.

Sinds 2011 is er een recreatieruimte. Hier bevindt zich een tafeltennis tafel, voetbaltafel, biljarttafel, dart bord en een barbeque voor verhuur. Ook is er een gelegenheid om even lekker te gaan zitten met een boekje of een spelletje.

De gehele camping is voorzien van WiFi

Contact

Heeft u vragen of wilt u reserveren dan kunt u contact met ons opnemen.
Dat kan via onderstaande gegevens.

Postadres:

Minicamping Oltenbarg
Veneweg 71
7946 LE Wanneperveen
Tel: (0522) 281865
Mob:06 13800086

E-mail: klaasvangijssel@planet.nl
Website: www.oltenbarg.nl

Reserveren

Via onderstaand formulier kunt u alvast reserveren bij Minicamping Oltenbarg. Er zal zo snel mogelijk contact met u worden opgenomen.

U wilt komen met: (verplicht)
TentVouwwagenCaravanCamperAnders

Aankomstdatum:

Vertrekdatum:

 

imageimage1

image2