Camping

Genieten van een welverdiende vakantie, kom naar boerderijcamping Koets!! Het adres als u op zoek bent naar rust en ruimte.

Op de boerderij is er naast de camping de traditionele akkerbouw van toepassing en op de akkers rondom de boerderij kunt u de gewassen, die in het voorjaar worden gezaaid, zien groeien en geoogst.

Ligging

Onze boerderij en camping is centraal gelegen op het eiland Walcheren. Het dorp Koudekerke met tal aan winkeltjes en restaurantjes is slechts op 500 meter afstand.

De omgeving leent zich uitstekend om heerlijk te fietsen. Ook de steden Middelburg en Vlissingen liggen slechts op 4 km afstand.

Het strand ligt op 3 km van de camping.

Faciliteiten

Op de boerderij bieden wij u luxe stacaravans en mooie grote toerplaatsen aan. De luxe stacaravans zijn volledig ingericht en voorzien van tv.

In het moderne toiletgebouw zijn douches (gratis) en toiletten. Buiten is er een overdekte afwasplaats met koud/warm water en een depot voor chemisch toilet.

Voor de kinderen is er een speelweide, speelschuur met tafeltennistafel, tv en mogelijkheid voor ponyrijden.

Voor algemeen gebruik is er een centrifuge, koelkast en diepvries.

Contact

Voor meer informatie zie onze site: www.campingkoets.nl

Fam. B. Koets
Breeweg 1a
4371 SB KOUDEKERKE

Telefoon: 0118-551436
Mobiel: 06-22368412

E-mail: b.koets@gmail.com

Reserveren

Via onderstaand formulier kunt u alvast reserveren bij Minicamping Koets. Er zal zo snel mogelijk contact met u worden opgenomen.

U wilt komen met: (verplicht)
TentVouwwagenCaravanCamperAnders

Aankomstdatum:

Vertrekdatum: