Camping

– Bijna… altijd schijnt de zon in Zeeland

– Misschien… valt er wel eens een buitje regen

– Vaak… maken we hier een kampvuur

– Meestal… mag je in de schuur spelen

– Soms… kan je meehelpen met de boer

– Altijd… kun je hier wandelen, fietsen, zwemmen

– Absoluut… heb je het hier naar je zin

– Hopelijk… is er nog plaats

“Welkom!

Ligging

Onze camping ligt nu eens niet aan de drukke “Duitse” kust, maar aan de verrassend ‘andere’ kant van Walcheren. Alles op fietsafstand bij de hand, leuke stadjes (Veere, Middelburg), genoeg water (Veerse Meer), met daaraan kleine, kindvriendelijke strandjes.

Maar vooral geen drukte op straat, geen drukte in het dorp, geen drukte in de winkels, kortom een oase van rust. En wil je wel mensen zien? Binnen een half uur zit je op elk Noordzeestrand van Walcheren.

Faciliteiten

Onze kapitale boerderij is een (jong) rijksmonument. Een schuur uit een tijd dat er nog genoeg geld was voor pachtboerderijen van de Nederlandse kroondomeinen, maar nu wel vergane glorie. De camping mag 15 families herbergen. Een boerderij in bedrijf, dus er is altijd wel wat te beleven.

Een gloednieuw toiletgebouw (zelfs met verwarming als het nog wat frisjes is), gesitueerd in het voormalige varkenshok. En mocht het regenen en wordt het wat vochtig in de tent, in de voormalige paardenstallen is het lekker droog zitten voor het ontbijt of zelfs je eigen potje koken.

Contact

Bel, mail, fax, of kom gewoon even zelf langs om een kijkje te nemen.

Telefoon: 0118-603589

E-mail: kodde@zeelandnet.nl

Of bekijk eerst onze web-site: www.oranjepolder.nl.

Jo en Tineke Kodde

Reserveren

Via onderstaand formulier kunt u alvast reserveren bij Oranjepolder. Er zal zo snel mogelijk contact met u worden opgenomen.

U wilt komen met: (verplicht)
TentVouwwagenCaravanCamperAnders

Aankomstdatum:

Vertrekdatum: