Camping

Camping Roqueforette is een landschapscamping met 8 ruime plaatsen van elk 250m2 groot met vrij uitzicht. Alle plaatsen zijn afgezet met beplanting. Elke plaats is voorzien van stroom (6 amp) en er is een centrale waterkraan.

Er zijn 2 douches en 2 toiletten, er is een afwasplaats met 2 wasbakken en een apparte plaats om uw chemisch toilet te legen.

Honden zijn welkom in overleg.

Onze camping is geopend vanaf 1 april t/m 31 oktober.

Ligging

Domaine Roqueforette is een rustig gelegen landgoed met een authentiek boerenhuis in het hart van het regionale natuurpark des Marais du Cotentin et du Bessin.

Op Domaine Roqueforette kunt u een ruime plaats op onze boerencamping uitzoeken, onze gezellige gîte of onze luxe toercaravan huren, of overnachten in onze authentieke chambre d’hôte, tevens kunt u ook genieten van onze table d’hôte.

Graag willen wij u laten meegenieten van het goede Normandische leven.

Faciliteiten

Op bepaalde dagen verzorgen wij table d’hôte.

En voor verdere ontspanning is Normandië zeer geschikt om te bezichtigen vanaf Domaine Roqueforette omdat wij zo zeer centraal wonen in Manche Normandie.

Van de le Mont-St-Michel, de invasie stranden en gebieden,Caen, Bayeux tot Cherbourg, dit is vanaf Roqueforette goed bereikbaar.

Contact

Domaine Roqueforette

Ed & Doreen Advocaat
Roquefort
50430 Laulne
Manche (Normandië)

Telefoon: 0033233478185

Website: www.advomaatjes.com
E-mail: info@advomaatjes.com

Reserveren

Via onderstaand formulier kunt u alvast reserveren bij Roqueforette. Er zal zo snel mogelijk contact met u worden opgenomen.

U wilt komen met: (verplicht)
TentVouwwagenCaravanCamperAnders

Aankomstdatum:

Vertrekdatum: