Camping

Quinta do Pomarinho is een biologische vakantieboerderij met camping en verschillende verblijfsaccommodaties in de Norte-Alentejo in Portugal.

Onze camping bestaat uit twee gedeeltes. De basic kampeerders vinden een plekje (zonder stroom) op het 10 hectare grote natuurkampeerterrein. Voor kampeerders die wat meer luxe willen verblijven op het terrein dichtbij de hoofdlocatie waar 20 kampeerplekken zijn voor tenten, campers of caravans.

We hanteren voor de camping zomer-, voordelige winter- en langkampeertarieven.

Ligging

Onze camping maakt deel uit van het natuurpark Serra de São  Mamede en grenst met haar heuvels aan het landgoed. Ons landgoed is 25 hectare groot en is een bijzondere plek voor wandelaars, fietsers, natuur- en cultuurliefhebber, vogelaars, kunstenaars en rustzoekers.

In de nabije omgeving bevinden zich de middeleeuwse vestingstadjes Castelo de vide en Marvao, schilderachtige meren waar u kunt zwemmen en vissen en er zijn vele Romeinse overblijfselen.

Gehele jaar geopend!

Faciliteiten

Op beide kampeerterreinen bevinden zich nieuwe sanitaire voorzieningen. Verder is er een campingwinkeltje met enkele lokale producten en toeristische informatie, gratis draadloos internet, een wasmachine, een zwembadje en een meertje.

Naast kamperen op onze camping heeft u de mogelijkheid om te verblijven in een van onze andere accommodaties. Zowel de camping als de verschillende andere accommodaties zijn geschikt om te overwinteren in Portugal.

Contact

Post adres:

Quinta do Pomarinho
Dolf Janssen & Phine Verhoef
Apartado 2
7320 Castelo de Vide
Portugal

Email:info@pomarinho.com
Website: www.pomarinho.com

Bezoekadres:
Quinta do Pomarinho
EN 246 km 16,5 Castelo de Vide – Portalegre
GPS-Code N 39 23 53 W 7 29 14

Reserveren

Via onderstaand formulier kunt u alvast reserveren bij Quinta do Pomarinho. Er zal zo snel mogelijk contact met u worden opgenomen.

U wilt komen met: (verplicht)
TentVouwwagenCaravanCamperAnders

Aankomstdatum:

Vertrekdatum: