Boerderijcamping “De Oosthoek”

Camping

Heel ruim opgezette camping, met nieuw modern toiletgebouw.
Veel speeltoestellen (o.a. schommels, wip, trampolines, zandbak e.d.), fietsjes, skelters. Maar door de ruime opzet hebben ook rustzoekers een fijne vakantie.

Onze camping is geschikt voor gezinnen met jonge kinderen, maar ook wandelaars en fietsers zullen op onze camping een fijn verblijf hebben.

Ligging

De camping is rustig gelegen, 2 km van zee en strand en de bossen van de Mantelinge. Domburg en Oostkapelle liggen op 3 km afstand van de camping. De historische plaatsen Middelburg en Veere liggen op 10 km afstand. Vlissingen, waar vanaf de boulevard, het beloodsen van de grote schepen naar Antwerpen kan worden bekeken, ligt op 15 km.
Onze camping ligt dus centraal op het mooie eiland Walcheren, wat ook wel de tuin van Zeeland wordt genoemd.
Walcheren is een ontzettend mooi fietsgebied met o.a. de bossen en duinen van “De Mantelinge”, “Oranjezon”, de Westkapelse zeedijk naar Domburg, de kustlijn van Westkapelle naar Vlissingen met zijn mooie bossen en hoge duinen, en natuurlijk de vele polderwegen die vaak begroeid zijn met lage bossage.

Faciliteiten

Toiletgebouw met 4 douches + familiedouche, 8 toiletten en 4 wascabines, wasmachine + droger en koelkast + vriezer. En natuurlijk ook een ruime keukenafdeling. Alles uiteraard met gratis warm water.
Ook bij alle kampeerplaatsen elektra-, wateraansluiting, rioolafvoer en gratis wifi. Voor in de voortent is het mogelijk gratis vlonders te krijgen.
De fietsen kunnen in een overdekte loods worden gestald. E-bikes kunnen daar ook worden opgeladen.

Contact

Boerderijcamping “De Oosthoek”
Peter en Willemien de Visser
Aagtekerkseweg 8
4363 RA  AAGTEKERKE

Tel. 0118-582776 / 06-12826018 / 06-57552772

E-mail: info@boerderijcamping-deoosthoek.nl
Website: www.boerderijcamping-deoosthoek.nl