Te hooi en te gras, de vakantieplek voor jou!!!

Ontspannen in het bosrijke deel van Friesland en Drenthe, in leuke vakantiehuisjes en appartementen.

Vakantie op “Te Hooi en te Gras” in de bossen van Friesland. Een plekje voor jezelf om heerlijk tot rust te komen. De fraaie vakantiehuisjes en het comfortabele appartement zorgen voor een onvergetelijk verblijf. Niet alleen vanwege de prachtige tuin waarin de vakantiehuisjes liggen, ook vanwege de urenlange fiets-, en wandeltochten door N.P. het Drents-Friese Wold, het Fochteloerveen of door de Weerribben. Natuur en cultuur gaan hier harmonieus hand in hand. Een plaats om je thuis te voelen en welkom te weten, als gezin, in groepsverband of om je gewoon even lekker terug te trekken.

Het voorhuis van de boerderij biedt plaats aan 8 personen.Rondom de pomp en keien staan 5 romantische 4 pers. plaggenhutten met bedstee en houtkachel, en aan de rand van onze prachtige tuin staan 5 sfeervolle koloniehuisjes. We hebben ze zelf ontworpen en gebouwd op basis van Zweedse blokhutten. Ze zijn modern en compleet ingericht met een knipoog naar vroeger: een heuse bedstee.

Ligging

U vindt ons aan de rand van het dorpje Boijl. Op 1 km. afstand van het Drents/Friese woud.

Bossen, vennen, zandverstuivingen en heidevelden wisselen elkaar af.

Appelscha, Vledder, Diever, Giethoorn en Steenwijk liggen op fietsafstand.

Faciliteiten

Ontvangstruimte en terras: bij aankomst verwelkomen we u met een kopje koffie of thee in onze sfeervolle ontvangstruimte. Het is evenals het gezellige terras, een ontmoetingsplek voor groot en klein. Bij slechtweer zit u gezellig bij de openhaard met een boek, spel of tekenwerk. Komt u als groep in de plaggenhutten bij ons voor een korte vakantie dan kunt u in de gezellige groepsruimte of op het terras met elkaar eten.

Kapschuur: als u met een familie of groep bij ons komt in de koloniehuisjes is de kapschuur een sfeervolle ruimte om met elkaar te eten en te spellen.

Sanitaire voorzieningen: Op ons terrein staat een sanitairgebouw met voldoende toiletten, douches en wastafels. Ook vindt u hier een wasmachine en droger waar u tegen betaling gebruik van kunt maken.

Speelvoorzieningen: tal van speelmogelijkheden zorgen ervoor dat kinderen zich geen moment vervelen. We hebben voor hen een zandbak, wipwap, klimtoestel, trampoline, tafeltennistafel, stelten, skelter en balance-bike.

Sauna: exclusief voor onze gasten vindt u in de boerderij een originele Finse sauna waarin u zich heerlijk kunt ontspannen. Binnen vindt u de sauna, warme douche, het voetenbad en een gezellig zitje. Ook buiten is het genieten na de koude douche. Vraag naar de mogelijkheden voor een Reiki of massagebehandeling.

Stiltevlonder: Het stiltevlonder is bij ons een heerlijke plek onder de bomen, zittend in een schommelstoel of aan een steigerhoutentafel, boekje lezen, een drankje…….even niets, VAKANTIE.

Voor onze gasten zijn alle alcoholvrije consumpties slechts €1,00.

Contact

Voor vragen of boekingen kunt u contact met ons opnemen.Anja en Bert van Starkenburg
Boijlerweg 96
8392NK Boijl

Telefoon: 0561 421796

Website: www.tehooientegras.nl
E-mail: info@tehooientegras.nl

Reserveren

Via onderstaand formulier kunt u alvast reserveren bij Te Hooi en te Gras. Er zal zo snel mogelijk contact met u worden opgenomen.

U wilt komen met: (verplicht)
TentVouwwagenCaravanCamperAnders

Aankomstdatum:

Vertrekdatum:

thetg1 thetg2 thetg3 thetg4