De Toffe Peer

Camping

Camping De Toffe Peer is gelegen achter op het erf van een Saksische boerderij. Een knus besloten veld of een weids uitzicht; beide is mogelijk. Bij zonsondergang bieden de uitgestrekte weilanden een prachtig uitzicht en laten u volledig tot rust komen.

Paarden, geiten en kippen zijn aanwezig. Voor de kleintjes is er de mogelijkheid om ’s avonds mee te helpen de dieren te voeren.

Ligging

De Toffe Peer is centraal gelegen tussen de 3 Nationale Parken. Dit maakt de Toffe Peer de ideale uitvalsbasis voor prachtige fietstochten.

Ruinerwold ligt circa 9 km ten noordoosten van Meppel, 6 km van Havelte en 8 km van Ruinen. Ruinerwold ligt 10 km ten noorden van Meppel en ademt de sfeer uit van het Drentse platteland. Een afwisselend landschap met weilanden en natuurgebieden.

De dokter Larijweg loopt parallel aan de hoofdweg van Ruinen naar Meppel. Langs deze weg zijn in het begin van de vorige eeuw perenbomen geplant. Het aantal perenbomen bedraagt thans ca. 1000. Deze unieke beplanting over een lengte van bijna 7 km trekt jaarlijks tijdens de bloei en draagtijd en op de oogstdag (eerste zaterdag in oktober) veel belangstellenden.

Faciliteiten

In de nieuwe sanitaire voorzieningen kunt u gratis gebruik maken van de douches, waaronder een ruime gezinsdouche. De 3 afwasplaatsen met gratis warm water, bieden ruim plaats. Van de koelkast en centrifuge kunt u te allen tijde gebruik maken.

Op de camping is gratis draadloos internet aanwezig.

Voor de fietsliefhebbers hebben we een overdekte fietsenstalling. De elektrische fietsen kunnen hier gratis opgeladen worden.

De Toffe Peer biedt tevens de mogelijkheid om 3 sfeervolle vakantiewoningen te huren.

Contact

De Toffe Peer recreatie

Tineke en Bert Bal
Dokter Larijweg 94
7961 NP Ruinerwold, Drenthe

Telefoon: 0522-474859 / 06-52394137

Website: www.detoffepeer.nl
E-mail: info@detoffepeer.nl

Reserveren

Via onderstaand formulier kunt u alvast reserveren bij De Toffe Peer. Er zal zo snel mogelijk contact met u worden opgenomen.

U wilt komen met: (verplicht)
TentVouwwagenCaravanCamperAnders

Aankomstdatum:

Vertrekdatum: