Promotie van uw camping

Ook u kunt adverteren op de site van KAMPERENBIJDEBOER.NL! Adverteren bij KAMPERENBIJDEBOER.NL zorgt voor een goede en goedkope promotie van uw camping. Voor een geringe bijdrage per jaar zult u meer gasten naar uw camping trekken.

Hoe doen we dit?

  • Allereerst is de domeinnaam, KAMPERENBIJDEBOER.NL, zó krachtig dat onze doelgroep de site zonder problemen vindt.
  • Wij hebben KAMPERENBIJDEBOER.NL al jaren in ons bezit en hebben, toen onze internetsite nog niet actief was, al vele duizenden bezoekers gehad.
  • Wij zorgen dat KAMPERENBIJDEBOER.NL via internetpromotie nog bekender wordt (zoekmachines, portals, linkuitwisseling).
  • Voorts houden wij u op de hoogte met een internetnieuwsbrief over de ontwikkelingen van KAMPERENBIJDEBOER.NL.

Informatieformulier

Vul onderstaand formulier in, verzend het en wij sturen u de benodigde informatie m.b.t. het inschrijven voor een jaarabonnement electronisch toe.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Contact

KAMPERENBIJDEBOER.NL is een initiatief van AeWeb, een bedrijf dat zich o.a bezighoudt met internet- en e-commerce oplossingen. Doel van de site is: het samenbrengen van de campinghouders en aspirant kampeerders. Hebt u opmerkingen of suggesties dan horen wij dit graag!

KAMPERENBIJDEBOER.NL
Dorpsstraat 21a
9537 TB EESERGROEN

E-mail: info@kamperenbijdeboer.nl

Frank H.M. van Schie
verkoop
0599-287349

KvK Drenthe: 04048964

Investering

De investering voor een abonnement voor het adverteren bij KAMPERENBIJDEBOER.NL boer bedraagt € 39,75 (excl. BTW) per jaar. Adverteren voor een jaar kan op elk gewenst tijdstip ingaan, en loopt automatisch door in een nieuw jaarabonnement tenzij 30 dagen voor de vervaldatum (=de eerste van de maand volgend op de maand van inschrijving) schriftelijk of via e-mail (info@kamperenbijdeboer.nl) wordt opgezegd.

Website

Wellicht hebt u nog geen eigen website, dan kunnen wij u verder helpen met de realisatie van een professionele en betaalbare internetsite. Zie AeWeb.nl.