Mini Camping De Hooiberg

Camping

Mini camping De Hooiberg is een rustig gelegen camping. Er is een gemoedelijke sfeer. Mooie bloemen in de tuin. Er is een groot erf waar kinderen met fietsen en skelters leuk kunnen spelen. Er is een trampoline, glijbaan en een speelveld. Op de boerderij zijn kippen, een konijn, een pony, schapen, onze hond Sieb en poezen. fietsen kunnen overdekt staan.

reserveren kan online via de www.twiskdehooiberg.nl. U kunt zelf uw plaats uitkiezen.

Ligging

Onze camping ligt in Bakkum (gemeente Castricum) 3 km van de kust, tegen het Noord-Hollands duinreservaat en de polder, midden in de natuur en dicht tegen de dorpskern van Castricum. Een geweldig gebied om te wandelen en te fietsen. Er zijn zowel door het duingebied als daarbuiten fiets- en wandeltochten uitgezet. Ook het fietsknooppunten netwerk loopt door Castricum.

Achter de brede duinen ligt het mooie rustige zandstrand, waar gelegenheid is voor een kopje koffie of een hapje eten. De camping ligt nog geen 3 km van het strand. Het duin en bos bereikt u binnen 5 minuten.

Faciliteiten

We hebben 4 toiletten en douches, chemisch toilet. Ons sanitair is eenvoudig en schoon. Oplaadmogelijkheden voor de fiets. Skelters, fietsen, loopauto’s, trampoline, tafeltennistafel en glijbaan. Wasmachine en centrifuge, koelkast en vriezer, Wifi en warm water.

Contact

Mini Camping De Hooiberg

Bleumerweg 12
1901 MJ Castricum
Telefoon: 025-1651387

info@twiskdehooiberg.nl
www.twiskdehooiberg.nl

Reserveren

Via onderstaand formulier kunt u alvast reserveren bij Mini Camping De Hooiberg. Er zal zo snel mogelijk contact met u worden opgenomen.

U wilt komen met: (verplicht)
TentVouwwagenCaravanCamperAnders

Aankomstdatum:

Vertrekdatum: