Minicamping Klaverwijk

Camping

Minicamping KLAVERWIJK

Zoover Award Winner, de 5e plaats “BESTE CAMPING VAN NEDERLAND”.
Een oase van rust en ruimte met een gemoedelijke sfeer en alle comfort.
Arrangementen voor- en naseizoen en Hemelvaart-Pinksterenweekend op aanvraag.

Ligging

Minicamping Klaverwijk is een rustig gelegen boerderijcamping in het Noord-Bevelandse polderlandschap en ligt in directe omgeving van strand, surfcentrum, duiklocaties, viswater en Nationaal Park Oosterschelde.

Door onze centrale ligging in het HART van Zeeland bent u in korte tijd in de toeristische centra, zoals Zierikzee, Veere, Middelburg of Goes. Rustieke steden rijk aan historie.

Onze camping leent zich uitstekend als uitgangspunt voor fietsers, wandelaars en andere sportieve activiteiten.

Faciliteiten

Op het terrein is bij iedere plaats van minimaal 150m2 een 10 ampère stroom aansluiting en watertappunt. U kunt over het gehele terrein op WIFI inloggen.

Voor onze campergasten hebben wij op het kampeerveld plaatsen met gras doorgroeide tegels. Verder kunt u beschikken over diverse speelvoorzieningen

voor de kleintjes, een jeu de boules baan, een groot schaakspel, skelters en is ons terrein autovrij. In de schuur is een recreatieruimte met TV, voetbalspel en tafeltennis. Hier staan ook een koelkast, diepvries en magnetron.

De toiletgebouwen zijn voorzien van verwarmde doucheruimte, voorzieningen voor de allerkleinste kampeerders en een wasserette. Kortom alle comfort is aanwezig.

Contact

Minicamping Klaverwijk

July en Adriaan Hartog
Klaverweg 1
4486 PV Colijnsplaat

Tel.: +31 (0)113695323

E-mail: info@klaverwijk.nl
Website: www.klaverwijk.nl