Camping Polderflora

Camping

Jeanette & André heten u van harte welkom op Camping Polderflora in Alphen aan de Rijn, een boerencamping in de provincie Zuid Holland. De camping is gelegen middenin het Groene Hart, op ongeveer 4 km van Alphen aan den Rijn. De camping is kleinschalig en kent een gemoedelijke en persoonlijke sfeer.

Onze gasten kunnen ook verblijven in onze compleet ingerichte lodge Grutto. En vanaf seizoen 2015 hebben wij ook een eenvoudige maar zeer ruime trekkershut beschikbaar.

Ligging

Vanaf onze camping kunt u vele fietsroutes volgen die dwars door het Groene Hart voeren. Over kronkelweggetjes met knotwilgen, oude boerderijen, pittoreske dorpjes en met prachtige Hollandse vergezichten over de weilanden. Laat u verrassen door de schoonheid van Zuid-Holland. Maar ook voor stedenliefhebbers is er veel moois op korte afstand, in mum van tijd bent u in steden als Leiden, Gouda, Delft of Amsterdam. De conclusie van dit alles is dat u vanuit Camping Polderflora in Alphen aan de Rijn, een boerencamping in de provincie Zuid Holland de gehele omgeving kunt verkennen.

Faciliteiten

De 30 ruime toeristische plaatsen met elektra zijn verdeeld over een aantal velden. Negen plaatsen op het comfortveld en de overige plaatsen op drie verschillende velden op het terrein. De helft van het kampeerterrein is ingericht als natuurgebied: twee prachtige waterpartijen, omzoomd door riet, gele lissen en kattestaarten. Vanaf de meeste plaatsen is er vrij zicht op de vjivers, u kunt dan volop genieten van al het leven op en rond de vijvers. Het sanitair is ruim en schoon en bestaat uit 5 damestoiletten, 4 herentoiletten, 1 urinoir, 6 douches, een babywasruimte, 4 afsluitbare wascabines en een grote wasruimte. Aan de achterzijde zijn zes afwasplaatsen en een uitstort voor het chemisch toilet. Gebruik van warm water en douches is gratis. Wasmachine en centrifuge zijn tegen een vergoeding te gebruiken. Verder is op het terrein een afsluitbare fietsenstalling, een hooiberg als binnenlocatie en folderruimte. Tegen vergoeding kunt u ook gebruik maken van ons draadloze internet-netwerk.

Alle plaatsen zijn voorzien van een ruim stuk kunstgras waarop de voortent of luifel geplaatst kan worden, 10A electra-aansluiting, en de comfortplaatsen hebben ook nog beschikking over een eigen watertappunt en vuilwater afvoer. Ook aan tent-kampeerders is gedacht, voor hen staan er picknicktafels en een koelkast met vriesvak klaar.

De camping is groen en natuurlijk ingericht. Met ruimte voor zowel mens, dier als plant om vanuit die filosofie de naam Polderflora eer aan te doen.

Contact

Jeanette & André
Camping Polderflora
Rietveldsepad 4b
2409 AA Alphen aan den Rijn

Tel: 0172-588827 / 06-14553893

Email: info@polderflora.nl
Website: www.polderflora.nl