Frankrijk – Morvan Rustique

Camping

Laat je verrassen door dit unieke, gastvrije plekje in het groene hart van de Bourgogne! Morvan Rustique is een kleinschalig vakantieparadijsje voor gezinnen met kids die willen genieten van de rust en de prachtige natuur midden in “Parc Naturel Regional du Morvan”. Door de ongedwongen sfeer kan je optimaal ontspannen op een veilig terrein met speeltoestellen, kinderboerderij, ezels, en de bonte paardjes van het ras Irish Cob.

Bij Morvan Rustique kun je het hele jaar terecht in de 6 stijlvolle vakantiehuizen en van 31 mei tot half september is het ook mogelijk om luxe lodgetenten met keuken te huren en ingerichte koepeltenten op houten terrassen met mooi uitzicht op de weides en de bosrand.

Ligging

Morvan Rustique is gelegen in het uiterste zuiden van “Parc Regional Naturel du Morvan” in het hart van de Bourgogne, een prachtig natuurpark met ongelimiteerde wandelmogelijkheden.

Ons mooie plekje is bij uitstek geschikt voor rustzoekers, wandelaars, mountainbikers en gezinnen met jonge kinderen die willen genieten van de rust en de prachtige natuur. Door de ongedwongen sfeer kunt u optimaal ontspannen op ons vrij gelegen terrein van 5 hectaren aan de bosrand met directe toegang tot prachtige wandelpaden en uitzicht op de heuvels en Saint Prix.

Faciliteiten

De kinderen vermaken zich heerlijk met de speeltoestellen, op de glijbanen of in het speelhuisje en tijdens de zomermaanden juli en augustus hebben we ter verkoeling een groot opzetzwembad. Ze maken kennis met alle beesten in de kinderboerderij zoals de hangbuikzwijntjes “Peppie&Kokkie”, de konijnen, eenden en kippen of borstelen de lieve pony’s Puck&Polly, knuffelen de ezel Junon&Judith of de Tinkers. Op hete dagen vinden ze het prachtig om in de beekjes dammetjes te bouwen of om een dagje te zwemmen in één van de prachtige heldere meren van de Morvan. Maandag t/m vrijdag is er broodjesservice en op dinsdag en donderdag is er de mogelijkheid om een ovenschotel te bestellen.

Contact

Meer informatie kunt u vinden op onze website: www.morvanrustique.com

Arjen & Nancy Blok

Morvan Rustique
La Boulas 71990
St.Prix en Morvan
Frankrijk

info@morvanrustique.com

Telefoon: 0033 385829618

Reserveren

Via onderstaand formulier kunt u alvast reserveren bij Morvan Rustique. Er zal zo snel mogelijk contact met u worden opgenomen.

U wilt komen met: (verplicht)
TentVouwwagenCaravanCamperAnders

Aankomstdatum:

Vertrekdatum: