Portugal – Quinta da Fonte

Camping

In een afgelegen vallei hebben wij 20 tentplaatsen gerealiseerd gelegen aan een kristalhelder beekje tussen de olijfbomen en bij onze biologische groententuin.

Prachtig sanitair van alle gemakken voorzien! Tevens bed & breakfast, bar, diner, campingwinkel, bibliotheek, spelletjes, activiteiten.

Ligging

In het midden van Portugal, op iets meer dan 2 uur rijden van de luchthavens van Lissabon en Porto ligt ons kleine paradijs.

Ook bereikbaar per openbaar vervoer vanuit Lissabon, wij halen u uit het dorp met ons busje. Diverse culturele hoogtepunten in de buurt.

Faciliteiten

Camping, verhuur van kamers, verhuur van volledig ingerichte tenten, verhuur van diverse kampeerbenodigdheden, bibliotheek, informatiemap met uitstapjes in de omgeving, uitgewerkte wandelroutes met wandelkaarten, excursies, bar, restaurant, biologische groententuin, zonnig terras, rust, natuur en een hartverwarmende ontvangst!

Contact

Liedewij Schieving en Jolein Aten

Quinta da Fonte
Fontainha
3260-328 Figueiro dos Vinhos
Portugal

Tel. 00351-933011017 (NL, FR, DU, ENG, POR)

Email: camping@quintadafonte.nl
Website: www.quintadafonte.nl

Stuur ons een mail of sms als u ons telefonisch niet kunt bereiken! Wij nemen dan direct contact met u op.

Reserveren

Via onderstaand formulier kunt u alvast reserveren bij Quinta da Fonte. Er zal zo snel mogelijk contact met u worden opgenomen.

U wilt komen met: (verplicht)
TentVouwwagenCaravanCamperAnders

Aankomstdatum:

Vertrekdatum: