Tuingoed Bonatèr

Camping

Kamperen bij de groen(t)eboer.

Een oase van rust en ruimte.

TuinGoed Bonatèr is een biologische tuinderij waar groente, fruit en kruiden gekweekt wordt. Ook zijn er paarden, schapen, kippen, honden, katten en een konijn. Door een grote diversiteit op de tuinderij zijn de kampeerplaatsen verdeeld over verschillende delen van de tuinderij. We hebben de weide, de kwekerij en voor kleine tenten de boomgaard.

We hebben een kleine landwinkel waar u de heerlijke producten kunt kopen, maar u kunt deels ook zelf oogsten op de tuin. Voor de kinderen is er genoeg ruimte om lekker te spelen. Op het veld een balletje trappen, een hut bouwen of varen met de waterfiets of fluisterboot.

Ligging

Op 800 meter van het voormalig IJsselmeer ligt onze boerencamping. Iets verder aan de dijk zijn 2 mooie strandjes te vinden. Het water is daar tot een paar honderd meter ver ca 1 meter diep, dus ideaal voor kinderen om lekker te zwemmen. Ook warmt het water door de ondiepte snel op.

Op 2 km afstand ligt het winkelcentrum van Venhuizen, met alle faciliteiten. In de historische driehoek Hoorn-Enkhuizen-Medemblik zijn veel activiteiten en bezienswaardigheden te vinden. Met het OV zijn wij ook prima bereikbaar. Lijn 412 Hoorn-Grootebroek.

Faciliteiten

Mooie plaatsen gelegen op de tuinderij, speelveld, douches en toiletten, landwinkel, waterfietsen, fluisterbootje, mooi viswater.

Rust en ruimte, bij helder weer een prachtige sterrenhemel waar zelfs soms het noorderlicht is te zien.

Kampvuur mogelijk.

Contact

TuinGoed Bonatèr

Roland Groskamp

Mobiel: 06-20859720

Burgemeester Jan Zijpweg 5
1606 MK Venhuizen

Email: roland@tuingoedbonater.nl

Website: www.tuingoedbonater.nl