Adverteren

Promotie van uw camping

Ook u kunt adverteren op de site van KAMPERENBIJDEBOER.NL! Adverteren bij KAMPERENBIJDEBOER.NL zorgt voor een goede en goedkope promotie van uw camping. Voor een geringe bijdrage per jaar gaat u meer gasten naar uw camping trekken.

Inschrijven

Door nu in te schrijven bij KAMPERENBIJDEBOER.NL is het adverteren de lopende maand gratis! Op de eerste dag van de eerstvolgende maand gaan de advertentiekosten in. Facturering volgt dan. De aanmeldingen worden op volgorde van binnenkomst verwerkt en in de lijst geplaatst.

U krijgt voor uw inschrijving:

Investering

De investering voor een abonnement voor het adverteren bij KAMPERENBIJDEBOER.NL boer is € 50,25** per jaar. Adverteren voor een jaar kan op elk gewenst tijdstip ingaan, en loopt automatisch door in een nieuw jaarabonnement tenzij 30 dagen vóór de afloop van de advertentieperiode schriftelijk of via e-mail (info@kamperenbijdeboer.nl) wordt opgezegd.
De factuur wordt per e-mail toegezonden. De betalingstermijn bedraagt 14 dagen. Indien de factuur na een betalingsherinnering niet tijdig is voldaan dan zal € 5,– administratiekosten in rekening worden gebracht.

Inschrijfformulier voor plaatsing van uw advertentie

Vul onderstaand inschrijfformulier volledig in, verzend het en wij verwerken uw inschrijving zo spoedig mogelijk en plaatsen uw advertentie op onze website.

Geef in de velden Camping, Ligging, Faciliteiten en Contact de tekst voor de advertentie in alle 4 de categorieën aan (Zie: Agricamp Picobello). U kunt maximaal 5 foto’s plaatsen (waarvan 1 openingsfoto). Deze kunt u toevoegen via de velden Foto… toevoegen of ze sturen naar info@kamperenbijdeboer.nl met de vermelding: Foto’s voor de advertentie van … (vermelding van uw naam of naam van de camping!).

    * Zijn verplichte velden.
    ** Wij zijn vrijgesteld van BTW o.g.v. artikel 25 Wet OB.