Boerderij Camping Hietkamp

Camping

Een mooie camping gelegen bij het bos en kort bij het dorp. Voor onze gasten is er een ruime toilet- annex doucheruimte. Hierbij is voor gehandicapte gasten een speciale douche en toiletruimte ingeruimd. Naast het toiletgebouw is het zgn. “proatheukske” waar warm en koud water gehaald kan worden en tevens de afwas kan worden gedaan. Er staan voorts tegen betaling van een geringe vergoeding een wasmachine en droger ter beschikking. Na overleg kunt u uw huisdier meenemen naar onze camping.

Ook kunt u met uw paard bij ons op vakantie komen. Een stal,wei rijbak en voer zijn aanwezig. Voor de kinderen is er o.a. een schommel en zandbak en dieren zoals: paarden, kippen, geiten, reeën en konijnen. Rene is hoefsmid en hem kunt u regelmatig aan het werk zien in zijn smederij met het beslaan van paarden.

Ligging

Onze camping ligt in een prachtige bosrijke omgeving waar u heerlijk kunt wandelen en fietsen.

Kortbij landgoed Verwolde. Hier staat de dikste eik van Nederland. Het landgoed heeft prachtige tuinen met bijzondere boomsoorten. Het uit 1776 daterende edelmanshuis kan ook bezocht worden.

Onze camping ligt kort bij het dorp (ca.1km.)

Faciliteiten

In het nabijgelegen Laren kunt u goed terecht voor uw boodschappen. U vindt in ons dorp een echte warme bakker met veel “loarse” specialiteiten. Een keurslager met uitstekend vlees en vleeswaren,een supermarkt met drogist en slijterij. Ook voor het vullen van uw gasfles kunt u in laren terecht.

Op loopafstand is er een zwembad met speel- en zonneweide. In Lochem (4km.)vind u een overdekt zwembad.

Verder zijn er een drietal restaurants is er een pizzeria en een snackbar in het dorp met gezellige terrasjes.

Contact

Fam. R.J. Woestenenk
Markeloseweg 7a
7245 TJ Laren (Gld)

Telefoon: 0573-402363

E-mail: info@campinghietkamp.nl
Website: www.campinghietkamp.nl