Recreatieboerderij De Kleine Weide”

Camping

Het ruime, overzichtelijke kampeerterrein, omzoomd met heggen is ingericht met 25 plaatsen voorzien van elektriciteit (6 Amp.). Elke plek is voorzien van een terras van steen of kunstgrasmat, met water, afvoer en draadloos internet.

Achter de camping ligt 1,5 ha “Nieuwe Natuur” met een fraaie wandelroute. Het sanitair is uitstekend met o.a. gezinsdouche en geschikt voor rolstoelgebruikers. Een wasserette, droger, wasautomaat en centrifuge zijn aanwezig.

Ligging

De boerderij De Kleine Weide ligt in het kasteeldorp Renswoude in de Gelderse Vallei, dichtbij de bossen van de Utrechtse Heuvelrug en Veluwe, maar buiten de toeristische drukte.

Een Glooiend en gevarieerd landschap met bossen, heide en zandverstuivingen. Ontmoetingen met wild in het bos of in de nabijgelegen dierentuinen.

Heerlijk fietsen, varen en wandelen langs de Grebbelinie. Een schatkamer van natuur, cultuur en historie. Een ideale plek, ook in het voor- en najaar.

Faciliteiten

Voor de kinderen is er een dierenweitje met schapen, geiten, kippen en konijnen.

Verder zijn er op de camping speeltoestellen en skelters voor de kleintjes. Er is een overdekte speel- en informatieruimte met tafeltennis en sjoelbak.

Contact

Recreatieboerderij “De Kleine Weide”

Fam. van Ginkel
Biesbosserweg 19
3927 CV Renswoude

Telefoon: 033-2771400

Website: www.dekleineweide.com
E-mail: info@dekleineweide.nl