Adverteren voor twee jaar

Promotie van uw camping

Ook u kunt adverteren op de site van KAMPERENBIJDEBOER.NL! Adverteren bij KAMPERENBIJDEBOER.NL zorgt voor een goede en goedkope promotie van uw camping. Voor een geringe bijdrage per jaar zult u meer gasten naar uw camping trekken.

Inschrijven

Door nu in te schrijven bij KAMPERENBIJDEBOER.NL is het adverteren de lopende maand gratis! Op de eerste dag van de eerstvolgende maand gaan de advertentiekosten in. Voor de duur van 2 jaar bedraagt uw bijdrage slechts € 67,50 (excl. BTW). Facturering volgt in de eerste maand van inschrijving. De aanmeldingen worden op volgorde van binnenkomst verwerkt en in de lijst geplaatst.

Inschrijfformulier voor plaatsing van uw advertentie

Vul onderstaand inschrijfformulier volledig in, verzend het en wij verwerken uw inschrijving zo spoedig mogelijk en plaatsen uw advertentie op onze website.

Geef in de velden Camping, Ligging, Faciliteiten en Contact de tekst voor de advertentie in alle 4 de categorieën in (Zie: Agricamp Picobello). U kunt ook maximaal 4 foto’s plaatsen, deze kunt u toevoegen via de velden Foto… toevoegen of deze sturen naar info@kamperenbijdeboer.nl met de vermelding: Foto’s voor de advertentie van… (vermelding van uw naam of naam van de camping!).

[gravityform id=”3″ name=”Inschrijfformulier” title=”false” description=”false”]

Na ontvangst en verwerking van dit inschrijfformulier en plaatsing van uw advertentie ontvangt u van ons een factuur á € 67,50 (excl. BTW) voor de kosten van twee jaar lang adverteren, deze dient u binnen de betalingstermijn van 14 dagen te voldoen.

Contact

KAMPERENBIJDEBOER.NL is een initiatief van AeWeb, een bedrijf dat zich o.a bezighoudt met internet- en e-commerce oplossingen. Doel van de site is: het samenbrengen van de campinghouders en aspirant kampeerders. Hebt u opmerkingen of suggesties dan horen wij dit graag!

KAMPERENBIJDEBOER.NL
Dorpsstraat 21a
9537 TB EESERGROEN

E-mail: info@kamperenbijdeboer.nl

Frank H.M. van Schie
verkoop
0599-287349

KvK Drenthe: 04048964

U krijgt voor uw inschrijving:

Kosten

De kosten voor een abonnement voor het adverteren gedurende twee jaar bij KAMPERENBIJDEBOER.NL bedragen € 67,50 (excl. BTW). Er is geen sprake van automatische verlenging!

Website

Wellicht hebt u nog geen eigen website, dan kunnen wij u verder helpen met de realisatie van een professionele en betaalbare internetsite. Zie AeWeb.nl.