Camping De Bosrand

Camping

Aan de rand van de boswachterij Schoonloo in Drenthe ligt camping De Bosrand te Ellertshaar. Een karakteristieke boerderij die volledig in bedrijf is (melkvee).

De staanplaatsen zijn zeer ruim en beschut gelegen of u kunt vanaf uw plek genieten van een prachtig uitzicht over de Drentse weilanden. De camping is zeer kindvriendelijk.

Op korte afstand (100m) van de camping is een prachtig bosmeer gelegen met schoon helder water waar u een verfrissende duik kunt nemen.

Ligging

De camping ligt tegen de rand van het bos. U kunt direct vanuit uw tent, caravan, huifkar of blokhut de Drentse natuur in.

Liefhebbers van fietsen en wandelen kunnen hier hun hart ophalen, want er zijn diverse mooie wandelroutes en prachtige fietspaden door de staatsbossen aangelegd.

De camping ligt heel centraal tegen de Drentse hondsrug, zo is het Noorderdierenpark in Emmen makkelijk bereikbaar evenals, het hunebedinformatiecentrum in Borger, het karakteristieke dorp Orvelte, Kabouterland in Exloo en zoveel meer.

Faciliteiten

Wasmachine, droger, centrifuge, vaatwasplaats, fietsverhuur, speeltoestellen, sport/speelveldje, zwemwater en het Loomeer vlak in de buurt.

Tevens zijn er bij ons blokhutten, zgn. Zweedse stuga’s, te huur en verhuren we ook luxe safari- en lodgetenten met badkamer.

Contact

Camping De Bosrand

Fam. Eisses
Ellertsweg 9
9535 TA Ellertshaar

Telefoon: (0599) 28 73 46
Mobiel: (06) 21 53 29 99

E-mail: info@debosranddrenthe.nl
Website: www.debosranddrenthe.nl