Minicamping Landzicht

Camping

Wij zijn begonnen met onze minicamping in 2003. Wij hebben een akkerbouwbedrijf, we verbouwen aardappelen, uien, suikerbieten, tarwe, graszaad.

Rondom de minicamping is een nieuwe windsingel ingeplant. De velden zijn afgeschermd van elkaar met haagbeuk.

Ligging

De minicamping ligt in het hartje van Noord-Beveland. We zitten een halve km van het kleine dorpje Geersdijk. De plaatsen rondom het dorp zijn Kamperland, Wissenkerke, Colijnsplaat, Kortgene en het kleine dorpje Kats.

Onze minicamping ligt 1 km van de Geersdijkse kade, ook is hier een klein strandje wat erg leuk is voor kleinere kinderen. Ook lopen er leuke fietsroutes bij ons langs de camping. Het Noordzee strand ligt 7 km van ons vandaan.

Faciliteiten

Het terrein is voorzien van ruime plaatsen die 150 M2 groot zijn. Bij iedere plaats is er elektriciteit en per 2 plaatsen watervoorziening.

De sanitaire voorzieningen zijn modern ingericht, ook is er in de zomer een recreatieruimte in de schuur aanwezig. Op het veld is een zandbak, een speelhuisje en een schommel voor de kleinere kinderen.

Contact

Routebeschrijving: vanaf Goes/ Zierikzee: N256, N255 richting Kamperland, na 6,5 km richting Geersdijk, Provinciale weg, eerste weg rechts Campvlietweg.

Voor meer informatie en reserveringen:

Fam. Bakker
Campvlietweg 1
4494 PA Geersdijk

Telefoon: 0113-302090
Mobiel: 06-20226597

E-mail: info@minicamping-landzicht.nl
Website: www.minicamping-landzicht.nl