Nieuw Bovenhuis

Camping

In een rustige omgeving gelegen in Huppel, één van de negen Winterswijkse buurtschappen tegenover het landgoed het Waliën en in de nabijheid van een bos en een grote recreatieplas ligt onze mini-camping en vakantieverblijven “Nieuw Bovenhuis”. Een ideale plaats voor mensen die van rust houden.

De vijftien kampeerplaatsen liggen naast de boerderij. De ruime kampeerplaatsen zijn met beplanting van elkaar gescheiden. Door de ligging van de camping ten opzichte van de boerderij kunt u zeer betrokken worden bij het dagelijks leven op en rond de boerderij.

Ligging

Talloze fietsmogelijkheden en ook Duitsland is erg dichtbij. Winterswijk is een leuk dorp met leuke winkels en markt op woensdag en zaterdag.

Faciliteiten

U kunt onze mini-camping “Nieuw Bovenhuis” ook een boerderijcamping noemen, want naast de mini-camping hebben we ook nog een boerderij met melkkoeien, kippen, en pony`s . Het is daarom mogelijk iedere dag verse melk en eieren te verkrijgen. Kinderen moeten kunnen spelen, vandaar een recreatieruimte met diverse spelletjes. Er is op de camping ook een speeltuin aanwezig. Terwijl u een boek leest of simpelweg geniet van het weidse uitzicht kunnen uw kinderen zich prima vermaken.

Wat bieden wij aan:

twee vakantiewoningen, modern ingericht met o.a vloerverwarming, keuken met o.a. vaatwasser en modern sanitair

groepsaccommodatie tot 20 personen

mogelijkheden voor klootschieten, steppen of boerenklompgolf of pleeborstelgooien.

Contact

Camping Nieuw Bovenhuis

Fam Piepers
Walienseweg 1
7105 CD Winterswijk-Huppel

Telefoon: 0543 513585

Website: www.nieuwbovenhuis.nl
E-mail: info@nieuwbovenhuis.nl