SVR camping “De Stal”

Camping

Op onze camping is plaats voor 19 caravans, vouwwagens en/of tenten. De camping is landelijk gelegen met ruime standplaatsen welke verhard zijn met tegels. Op de camping is een veld met speeltoestellen en beschutte plaatsen waar de caravans rondom het veld staan. En een veld met beschutte plaatsen met veel uitzicht. En er is een veld met vrij uitzicht over de landerijen richting de Goudplevier. Natuurrijke bosrijke omgeving met veel fiets en wandelmogelijkheden.

Ligging

De camping is gelegen in een natuurrijke bosrijke omgeving met veel fiets- en wandelroutes. U kunt ons op de kaart vinden tussen Beilen, Westerbork en Hoogeveen aan het Linthorst Homan Kanaal.

Bij ons kunt u nog echt genieten van het plattelandsleven.

Faciliteiten

De camping ligt aan het kanaal waar een vissteiger is gebouwd en waar een roeiboot ligt welke iedereen mag gebruiken. Er zijn fietsjes, skelters en traptractors voor de kinderen. Er zijn speeltoestellen welke uit schommels, een glijbaan en een zandbak met zandspeelgoed bestaan.

Op de camping is ruime schone sanitairvoorziening aanwezig. Er is een wasmachine en een centrifuge. Er is een recreatieruimte met folders, leesboeken, leesbladen en spelletjes.

Contact

www.camping-drenthe.nl

SVR camping “De Stal”
Kanaal Oost Zijde 19
9419 TK Drijber

Telefoon: 0528-331326

E-mail: campingdestal-drenthe@hotmail.com