Vakantiepark De Toffe Peer

Camping

Camping op authentiek Drents erf. Een knus besloten veldje, of een weids uitzicht; beide is mogelijk. De uitgestrekte weilanden bieden een prachtig uitzicht en laten u volledig tot rust komen. U kunt genieten van prachtige zonsop- en ondergangen.

Onze sanitaire voorzieningen, waar u gratis gebruik van kunt maken, worden zeer door onze gasten gewaardeerd. Op Zoover zelfs met een 9,2! Het Drentse erf, dat gekarakteriseerd wordt door ruime grasvelden, groene hagen en streekeigen bomen, wordt zorgvuldig onderhouden, zodat u volop van de rust en ruimte kunt genieten.

Een wandeling naar de kippen en geiten is makkelijk gemaakt. Elke dag worden de dieren gevoerd, en de eitjes geraapt. Hierbij kunnen de kinderen helpen. Tevens is er een heerlijke speeltuin waar de kinderen zich lekker kunnen uitleven. Zoals u leest is het een heerlijke familiecamping in Drenthe!

Ligging

Vakantiepark De Toffe Peer bestaat uit een sfeervolle groepsaccommodatie, 6 vakantiehuizen en een camping. Het complete vakantiegevoel op een unieke locatie in Drenthe. Gunstig gelegen tussen drie nationale parken en op fietsafstand van Giethoorn, het Venetië van het Noorden. Een ideale uitvalsbasis voor prachtige fiets- en wandeltochten. Maar ook een dagje winkelen en ontspannen in het historische stadje Meppel, Steenwijk of Zwolle is een mogelijkheid.
Op het gehele terrein is gratis WiFi aanwezig en de huisjes zijn van alle gemakken voorzien. De kinderen kunnen zich heerlijk uitleven op de skelters in de speeltuin of mogen ons elke dag helpen met het voeren van de geitjes, kippen of eenden. Ook in het dorp zelf valt genoeg te beleven met museumboerderij ‘De Karstenhoeve’ en de prachtige ingerichte eetcafe’s of brasserie. De Dokter Larijweg met 1100 perenbomen loopt voor het park langs waar u mooie wandelingen kunt maken.

Faciliteiten

  • Douches, toiletten, gezinsdouche, babyverzorgingsstation en ruime afwasplekken
  • Wasmachine en wasdroger
  • Gratis WiFi op het gehele terrein
  • Ruime zonneweide met vijver
  • Goed onderhouden terrein waarbij gemaaid wordt met een opvangbak
  • Voor de kids zijn er skelters, speeltuin en ze mogen helpen met het voeren van geiten, schapen, kippen en eenden!
  • Gemeenschappelijke ruimte waar u kunt ontspannen
  • Overdekte fietsenstalling met een oplaadpunt voor uw elektrische fiets
  • Deels verharde plaatsen op de camping
  • Broodjesservice

Contact

Contact camping:
Vakantiepark De Toffe Peer
Dokter Larijweg 94
7961 NP Ruinerwold

website: www.detoffepeer.nl
e-mail: info@detoffepeer.nl

telefoon: +31 (0)522-474859