Boerderij-camping Lieftink

Camping

Welkom in de Gelderse Achterhoek bij boerderij-camping “Lieftink”. “Lieftink” is de naam van onze karakteristieke boerderij uit 1870, gelegen bij het mooie dorp Laren. Wij hebben een gezellige camping met ruime plaatsen. De twee luxe sanitair gebouwen beschikken over toiletpapier-, een handoekautomaat en vloerverwarming. Tevens is een apart af te sluiten ruimte aanwezig.

De boerderij is een melkveehouderij met koeien en kalfjes, die nog volop in bedrijf is. Verder is er wat kleinvee zoals konijnen en poezen.

Ligging

De camping ligt in een unieke, zeer rustige landelijke omgeving aan de rand van een bosrijk natuurgebied (Landgoed Ampsen), waar u naar hartelust kunt fietsen en wandelen (routes aanwezig). Ook de dikste eik van Nederland, het edelmanshuis Verwolde, de witte Wieven en de Haarbroekse Vijvertuin mag u niet missen.

In het nabijgelegen dorp kunt u goed terecht voor uw boodschappen. U vindt er een echte kwaliteits warme bakker, een keurslager, een plusmarkt met DA drogist, slijterij en Postbank met daarboven de marskramer. Tevens 3 restaurants, een snackbar en een pizzeria met gezellige terrasjes.

Faciliteiten

De nieuwe luxe voorzieningen:

6 toiletten
1 urinoir
6 douches (geen muntautomaten)
5 wastafels + 1 apart af te sluiten ruimte
vloerverwarming

Voor de afwas zijn diverse spoelbakken aangebracht (ook op het veld) Tevens aanwezig: overdekte fietsenstalling, wasmachine, wasdroger, strijkplank, centrifuge, koelkast, apart eigen bibliotheek dagelijks geopend, recreatieruimte,tafeltennistafel, gebruik van diverse fietsroutes die starten direct vanaf de camping. Voor de kinderen een apart veldje met speeltuintje en skelters, traptekkers, zandbak e.d. Bij onze camping kunt u terecht voor koffie + appeltaart eveneens kunt vanaf de camping diverse activiteiten uitvoeren zoals: Lieftinks Golf, Lieftinks Klootschieten, Lieftinks Step erop Uit, Lieftinks Cryptische fototocht, Knuffel eens een koe, Lieftinks Wijnproeverij Arrangement, Lieftinks Walk. Kortom voor ieder wat wils.

Tevens zorgen wij ervoor dat uw lege flessen en papier gescheiden worden afgevoerd.

Tijdens de Larense Fiets-4-daagse gratis iedere dag een ei en de derde dag voor iedere gast gratis krentenbol. Tevens kunnen tijdens deze dagen dagelijks brood en bolletjes bij de bakker worden besteld die wij dan ’s ochtends vroeg aan de caravan of tent bezorgen.

Heeft u geen caravan? Geen probleem deze kunt u bij ons huren!

Contact

Boerderij-camping “Lieftink”

Tot ziens bij Erik & Gerda Welbergen

Bouwhuisweg 6
7245 VK Laren (Gld)

Telefoon: 0573-401589
Mobiel: 06-30807687
Fax: 0573-400725

E-mail: erikwelbergen@hetnet.nl
Website: www.campinglieftink.nl