Boerderijcamping ’t Gagel

Camping

De camping is onderdeel van een prachtig project van Lenteland, waar vier boeren werken aan een regeneratief landgoed met groentetuinen en vanaf 2025 fruitgaarden en een boomkwekerij.
We hebben 20 plaatsen met ruim uitzicht over de velden, en een tentenveldje dat iets beslotener ligt.

Ons terrein is autovrij, maar je kunt met je busje / caravan / camper wel het veld bereiken. Parkeren kan op de parkeerplaats.

Ligging

’t Gagel bestaat uit uitgestrekte velden, omzoomd door het mooie coulisselandschap van de Achterhoek.
Vanaf de camping heb je zicht op de Lochemse berg. Er zijn prachtige wandelingen en fietstochten in de omgeving.

De minicamping is gelegen aan de onverharde Gageldijk, waarvandaan je prachtig kunt wandelen. Er is een opstappunt voor een unieke MTB route en er zijn veel kastelen, landgoederen en natuurgebieden in de buurt.

Let op: aankomstroute Tusselersveenweg, omdat de Gageldijk-kant autovrij is!

Faciliteiten

Onze kleinschalige camping biedt: broodjesservice en ontbijtbuffet in het weekend, een wasmachine en droger, 4 douches, 4 wastafels, 4 toiletten, en een ruime spoelkeuken met koelkast en waterkoker die gratis gebruikt kunnen worden.
Er is wifi op de camping en electra bij de meeste plekken.

Verder is er een boerderijwinkel met verse oogst, biologische camping essentials en verse eieren van onze kippen, een verblijfsruimte waar spelletjes gespeeld kunnen worden en vanaf sept ’24 een overdekt terras. Op het terrein staan her en der vuurplaatsen, er is een jeu de boule plek, klimrek en een dubbele schommel.

Contact

Boerderijcamping ’t Gagel
Gageldijk 3 (aanrijroute Tusselersveenweg)
7241RJ Lochem

Telefoon:
T: 06-17834505

Email: roos@gagel.nl 
website: www.gagel.nl