Minicamping De Catshoek

Camping

Minicamping De Catshoek te Nieuwvliet is bij uitstek de minicamping voor de hele familie in een streek met de bewezen meeste zonuren van Nederland, zeker landelijk gelegen en rondom in het groen, ervaart je wat een welverdiende vakantie met je kan doen.
De ruime staanplaatsen (minimaal 150 m2 ) zijn aan drie zijden omringd met groene beplanting zodat je volop kunt genieten van je privacy.
Aan de voorzijde heb je een vrij uitzicht over het weidse polderzicht en de speelweide.
Op de speelweide is een speeltuin met o.a. een trampoline, schommels en glijbaan aanwezig, maar je kan je ook zeker uitleven met een spelletje voetbal, vliegeren, volleybal, of op de aanwezige skelters rondtrappen.
In het midden van de minicamping is een wei, waarin onze boerderijdieren (pony’s, schapen, geiten en kippen) rondlopen, die centraal op de camping gelegen is.

Ligging

Doordat onze camping op een centrale plaats ligt zijn er vele mogelijkheden om uitstapjes te maken naar de grotere steden zoals het in België gelegen Brugge, Gent en Antwerpen, of met het fiets/voet veer een overtocht over de Westerschelde naar Vlissingen of Middelburg. Het pittoreske Sluis en Hulst mag je zeker ook niet missen.

Op een afstand van 1,5 km. vindt je één van de breedste en schoonste stranden van de Zeeuws-Vlaamse kust in Nieuwvliet, waar u de zilte zeelucht kunt opsnuiven. Dé familiebadplaats bij uitstek. Kinderen kunnen er naar hartenlust ravotten en zwemmen onder het nauwlettende oog van professionele redders. Voor verloren gelopen kleintjes zijn de ‘Nijntjespalen’ een gemakkelijk herkenningspunt. In de moderne strandpaviljoens kan iedereen verfrissing zoeken met een glaasje, een ijsje of een uitgebreide lekkere lunch of diner.
Het strand is via een prachtig fietspad te voet of op de fiets te bereiken of als u met de auto wilt zijn er mooie (tegen betaling) parkeer gelegenheden.

Faciliteiten

Op de camping bieden wij naast een aangenaam verblijf:

  • Sanitair
  • Was, droog en strijkgelegenheid
  • Koel en vriesgelegenheid
  • Speelweide
    Speeltoestellen
  • Sport en spelmogelijkheden
  • Recreatie-ruimte met tv, bibliotheek, spelletjes, tafelvoetbal, verkoop van ijsjes/drankjes en vrije WIFI
  • 10 Ampère stroom

Helaas kunnen wij geen honden op de camping toelaten.

Contact

Eddy en Monique van Campen de Winter
St. Bavodijk 29
4504 AB Nieuwvliet
Tel: 0(031)655322285

www.minicampingdecatshoek.nl
info@minicampingdecatshoek.nl
www.facebook.com/minicampingdecatshoek
https://www.instagram.com/minicamping_de_catshoek/