Minicamping Dorpszicht

Camping

Minicamping Dorpszicht heeft 15 royale plaatsen. Op onze boerderij-camping vindt u nog de rust en charme van het platteland, daar de camping aan het dorpje ,maar tussen de weilanden ligt kan het zomaar gebeuren dat de koeien ,op weg naar de melkstal u “een goedemorgen” toeroepen.

Ook is er een dierenwei met jonge geitjes, konijntjes, poesjes, hondje, kippen, duiven en een tinkerpony, waar kinderen soms op dr rug mogen en een rondje over de camping mogen doen (vergeet uw fototoestel dus niet). Natuurlijk zijn er dan ook nog de kalfjes.

Verse melk zo uit de tank, vers van de koe en eieren van onze boeren-scharrelkippen zijn dagelijks te verkrijgen. Ook is het mogelijk om bij het melken te kijken!

Ook verhuur van 2 ruime luxe stacaravans.

Ligging

Dorpszicht is gesitueerd in Gapinge, een klein dorpje (ruim 500 inwoners) met veel historie (drinkwelputten, vliedbergen, kerk uit 1500 etc.).

Gapinge ligt heel centraal, binnen een straal van 5 km ligt de mooie hoofdstad Middelburg en op 3 km afstand ligt het mooie stadje Veere. Het strand ligt op 4 km afstand.

Faciliteiten

Aanwezig: koel/vriescombinatie, centrifuge, waterkoker, wasmachine en droger. Schoon en ruim toilergebouw met 4 douches (douchen zit in de prijs)en 5 toiletten + 5 wastafels. Handzeep en toiletpapier aanwezig.

Speeltoestellen zoals: trampoline, glijbaantje, zandbak schommels, wippaard. U kunt vanuit uw caravan of tent uw kindje in de gaten houden.

Contact

Minicamping Dorpszicht
Dorpsstraat 15
4352 AA Gapinge

Telefoon:0118-591539

Website: www.minicampingdorpszicht.nl
E-mail: info@minicampingdorpszicht.nl

Wie weet mogen we u een keer verwelkomen.

Het staat vrij om eens een keertje te komen kijken, of bel of mail vrijblijvend.

Theo en Lucretia Goedbloed.